De Nieuwe ID Mal 2021: Geschikt gemaakt voor de nieuwste documenten

24 Aug 2021

De overheid heeft op 2 augustus 2021 nieuwe identiteitsbewijzen uitgebracht. Hierdoor is de ID Mal van de afgelopen jaren niet meer 100% veilig. Daarom wordt er een nieuwe ID Mal ontwikkeld om alle (op dit moment) geldige legitimatiebewijzen te scannen of te kopiëren volgens de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Veiliger, compacter en duurzamer

De nieuwe ID Mal is compacter en handiger in gebruik. Door het weglaten van de documenten welke niet meer in omloop zijn en door de aanpassingen in het nieuwe legitimatiebewijs hebben we de mal compacter kunnen maken en bestaat de nieuwe ID Mal maar uit één mal i.p.v. een set. Hierdoor is de mal ook minder foutgevoelig.

Beter en dus ook groener! Bij het nieuwe ontwerp hebben wij ook de duurzaamheid van de mal een upgrade gegeven. Naast dat de mal nu uit één onderdeel bestaat, verbruikt u door het gebruik van witte vlakken met de nieuwe mal minder inkt.

Bestel de nieuwe ID Mal

Pre-order de nieuwe ID Mal en krijg als eerste de nieuwe ID Mal op de mat. De verwachte levering van de nieuwe ID Mal is in week 39 van 2021.

Voorkom identiteitsfraude en bescherm de persoonsgegevens van uw klanten.

slot

Vraag nu de nieuwe ID Mal aan.