persoonsgegevens

Nieuwe versie ID Mal beschikbaar

14 Dec 2017

Begin het nieuwe jaar veilig en bescherm uw klanten beter tegen identiteitsfraude door gebruik te maken van de nieuwe ID Mal. De nieuwe ID Mal wordt geleverd als set en bestaat uit twee delen. Alle geldige legitimatiebewijzen die momenteel in omloop zijn, staan op de nieuwe ID Mal vermeld. Op 25 mei 2018 wordt deWet bescherming […]

Wie mag mijn persoonsgegevens kopiëren?

15 Oct 2015

Veel organisaties denken, ten onrechte, dat zij het recht hebben om persoonsgegevens te kopiëren en te bewaren. De zogenaamde BRP-gegevens (Basisregistratie personen) mogen echter alleen volledig worden gekopieerd door bevoegde instanties. Bescherming persoonsgegevens Veel werkgevers laten hun personeel identiteitsbewijzen kopiëren en opslaan in het systeem. Volgens de Wet bescherming persoonsgegevens mag dit niet door iedereen gedaan […]

ID Mal bij EditieNL

08 Oct 2015

Een leuk item over de bescherming van persoonsgegevens en identiteitsfraude op EditieNL met een mooie bijrol voor de ID Mal. Dinsdag 6 oktober berichtte het actualiteitenprogramma over het gemak waarmee bedrijven om onze persoonsgegevens vragen en vervolgens bewaren. In de uitzending krijgen we een aantal mooie praktijkvoorbeelden te zien, waarbij er gevraagd wordt naar een identiteitsbewijs, […]

Voorkom identiteitsfraude: tips voor bedrijven en consumenten

12 Mar 2015

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Het is daarom belangrijk dat consumenten, bedrijven en instellingen zich beschermen tegen identiteitsfraude. Zorgvuldigheid in de omgang met persoonsgegevens is meer dan noodzakelijk.   Wat kunnen consumenten doen om identiteitsfraude te voorkomen? Maak een kopie van uw identiteitsbewijs (kopie van uw paspoort, id-kaart of rijbewijs) onbruikbaar voor anderen door het […]

Voorkom identiteitsfraude en bescherm uw klanten

Vraag nu de ID-mal aan

Voorkom identiteitsfraude en bescherm de persoonsgegevens van uw klanten.

slot

Vraag nu de ID Mal aan.